Instagram

Ofertă pază și protecție

Serviciile de paza si protectie au un caracter preventiv. Ele sunt oferite in conformitate cu legislatia in vigoare, de catre agenti bine pregatiti, selectati special pentru a raspunde situatiei dumneavoastra si dotati cu echipamente speciale pentru desfasurarea activitatii.

Serviciul de paza si protectie este intotdeauna adaptat situatiei particulare a clientului: de la numarul agentilor calificati, configurarea si dispunerea lor in spatiu, pana la echiparea lor, totul este luat in calcul in functie de nevoile clientului si cazul sau particular.
UNI GUARD SECURITY dispune de agenţi de paza şi securitate specializaţi, cu experienţă, pregătire profesională şi psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate şi atestaţi de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Serviciile de paza si protectie

In vederea realizarii in conditii optime a conceptului de calitate a serviciilor specifice de pază, UNI GUARD SECURITY ţine cont de condiţiile impuse de beneficiari cu privire la aspectul fizic, dotarea, ţinuta agenţilor şi intreprinde în permanenta acţiuni specifice pentru abordarea unor masuri preventive cât şi corective cât mai riguroase pentru garantarea calităţii serviciilor de securitate prestate pentru beneficiari.

Prevenirea intrărilor nepermise, a vandalismului, abuzurilor, incendiilor. Prevenirea, observarea, sau detectarea oricăror activităţi neautorizate pe o proprietate privată;
Controlul, regularizarea sau direcţionarea fluxului de public numai pentru rezolvarea cererilor, direct specificate pentru asigurarea protecţiei proprietăţii;
Protecţia uneia sau a mai multor persoane fizice împotriva atacurilor corporale, prin folosirea unui agent de protecţie personal;
Prevenirea spargerilor, furturilor, tâlhăriilor, sustragerilor din magazine sau ale altor pierderi similare.

obiective industriale (hale, depozite, parcuri auto) si comerciale (magazine de larg consum, supermarketuri);
obiective culturale (sali de spectacole, teatre, cinematografe),
obiective sportive (stadioane, arene sportive);
domeniul medical (farmacii, spitale);
clienti rezidentiali (case, vile, asociatii de locatari);
orice alt fel de obiective.

În cazul obiectivelor de importanţă deosebită, la cererea beneficiarului (sau ȋn cazul ȋn care se prevede special ȋn anumite legi) personalul de pază va avea ȋn dotare armament letal sau neletal.
Serviciile de paza si protectie beneficiază de sprijinul echipajelor de intervenţie rapidă.
Activitatea de asigurare a securităţii se realizează prin îmbinarea pazei umane de la nivelul fiecărei unităţi, cu intervenţia prin personal specializat la semnalizarea mesajelor de alarmă. Numărul agenţilor de pază / intervenţie se stabileşte in baza analizei de risc efectuata de UNI GUARD SECURITY.