Instagram

Investigații și detectivi particulari

Compania noastra are ca scop prestarea activitatii specifice de investigatii particulare si detectivistica, fiind concentrata pe indeplinirea sarcinii solicitate de client, implicit pe cunoasterea dorintelor si asteptarilor acestuia.

Activitatile se vor desfasura la solicitarea atat a persoanelor fizice cat si a celor juridice, fara a se aduce atingere persoanei sau persoanelor vizate asupra vietii intime, profesionale, private sau familiale.

Detectivi particulari ce efectuează investigații

Compania noastra este dotata cu tehnologie moderna, care ne ajuta sa actionam profesionist, detectivii nostri particulari avand o experienta vasta in domeniu. Solicitarea noastra poate fi facuta la orice ora din zi sau din noapte, în Galati, dar și în țară și în străinătate. Un detectiv particular competent se dedică în a vă ajuta cu privire la anumite nevoi unice și speciale. Prin urmare, noi vom lucra intens pentru a vă rezolva cele mai presante probleme, și vom implementa toate resursele de care dispunem pentru a vă aduce cazul la un deznodământ favorabil dumneavoastră. Pentru pentru persoanele care din diferite motive doresc sa nu isi faca cunoscuta identitatea, agentia noastra va ofera posibilitatea serviciului de consultanta online. Acesta se poate realiza telefonic si prin email-uri, scopul nostru fiind demararea actiunii în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a putea lua o decizie în deplină cunoștință de cauză, pentru a ști care este calea de urmat în relație, nu trebuie să existe niciun fel de dubiu. 

Cu discreție deplină, vă punem la dispoziție servicii de investigații și supraveghere care vor scoate la lumină orice detalii pe care vi le ascunde partenerul/partenera de viață. Chiar de la prima întâlnire cu detectivii noștri aceștia vă vor identifica nevoile și veți stabili de comun acord un plan de acțiune în baza informațiilor pe care le-ați furnizat.

Uneori motivele unui divorț sau ale unei separări a partenerilor sunt evidente, alteori lucrurile lasă de bănuit. În alte situații se impune identificarea unor probe care să ajute la clarificări suplimentare sau chiar eventuale dovezi ce vor fi folosite în procesul de divorț. Oricare ar fi motivul investigației, echipa HERACLIS vă va oferi în cele din urmă informațiile de interes. Raportul complet prezentat la finalul investigației are acest rol de a scoate la lumină toate detaliile ascunse pe care unul dintre parteneri evită să le dezvăluie atunci când vine vorba de separare sau divorț.

Persoanele dispărute de la domiciliu sau cele despre care nu mai aveți nici o veste de o bună bucată de timp nu mai sunt acum de negăsit. Echipa noastră de detectivi particulari vă oferă posibilitatea de a localiza persoanele căutate și de a afla informații despre acestea. Alocăm toate resursele necesare pentru a vă furniza detaliile de care aveți nevoie, într-o manieră discretă. În cel mai scurt timp posibil veți putea afla ceea ce vă interesează cu ajutorul echipei noastre.