Instagram

Echipamente de securitate

Sistemele de alarmă cu care lucrează UNI GUARD SECURITY sunt sisteme importate care au dat dovadă pe parcursul timpului de flexibilitate în configurare, eficiență şi minimă întreţinere pentru utilizatori. Acestea funcţionează excelent pentru condiţii de instalare ca sisteme cu avertizare locală, dar şi ca sisteme cu posibilitatea de transmitere a semnalelor către dispecerat.

Servicii tehnice

Prin echipa tehnica compusa din ingineri specialisti in electronica, automatizari si cibernetica, UNI GUARD SECURITY realizeaza instalari, mentenanta si service pentru sisteme de alarma, supraveghere, control acces, televiziune cu circuit inchis, sisteme de detectie si prevenire a incendiilor. Instalarea se face atat cu sistemele proprii cat si cu echipamentul clientului. In afara de instalarea propriu-zisa a sistemului de securitate necesar, UNI GUARD SECURITY ofera service, post­garantie şi consultanta in intretinerea sistemelor de securitate. Sistemele de alarma au ca scop protejarea persoanelor, a bunurilor si valorilor dintr-un spatiu bine delimitat. Un sistem de alarma profesional adauga un plus semnificativ de liniste familiei si are un puternic efect de descurajare asupra infractorilor. Astfel echipajele de interventie rapida pot ajunge in cel mai scurt timp la obiectiv.

armarea totala (cand nu sunteti in imobil) asigura protectia tuturor zonelor
armarea partiala (cand sunteti in imobil) asigura protectia anumitor zone
avertizarea telefonica daca se incearca intrarea prin efractie
avertizarea dispeceratelor firmelor de paza
memorie de evenimente in ordine cronologica
autonomie ridicata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica
Complexitatea sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuiesc protejate.

panoul de control, cunoscut si ca centrala de alarma
tastatura – ajuta la armarea si/sau dezarmarea sistemului de alarma.
telecomanda – iti permite armarea si dezarmarea alarmei fara a folosi codul.
sirenele – acestea vor emite sunete puternice atunci cand alarma e declansata.
senzorii de la usi si geamuri – acestea se declanseaza la deschiderea respectivelor cai de acces.
detectoarele de miscare – sunt activate de miscare in camera monitorizata.
butonul de panica – se amplaseaza intr-o zona cu acces rapid.
Se poate opta pentru sisteme de alarma prin cablu si wireless.

Eficiența, de asemenea, consta nu doar pentru in  economia banilor, ci si monitorizarea permanenta a ariei protejate. În cazul în care sunt observati infractori in teritoriu, operatorii de la „butoane” alerteaza personalul non-departamental, care, la rândul lor, apeleaza , dupa caz, la poliție sau la agentii operativi de securitate.