Instagram

Despre noi

De ce uni guard security?

Cu paşi mici spre lucruri măreţe

Nu am fi reusit asta fara o munca asidua (va asiguram ca a fost) si fara seriozitatea si profesionalismul celor care ne-au fost alaturi pe parcursul acestui drum si care au pus umarul la cladirea a ceea ce a devenit UNI GUARD SECURITY.

Suntem receptivi la nevoile clientilor nostri si facem totul cu seriozitate si profesionalism.

Mai intai intelegem si interpretam nevoia de securitate a clientilor nostri, analizam riscurile ce se pot materializa si apoi construim solutii personalizate, pentru fiecare caz in parte.
Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri alternativa celui mai bun raspuns posibil in fata oricaror amenintari identificate sau neidentificate, astfel incat riscurile la care se expune acesta sa tinda spre zero

Alege sistemele de supraveghere inteligente pentru o locuință protejată

Inca din 2007, am implementat cu succes un concept de intelligence in securitate, un alt mod de a privi, analiza si gestiona paza unui obiectiv, indiferent ca vorbim despre segmentul de monitorizare-interventie, paza umana sau alte servicii. Acest lucru a venit in primul rand din evaluarea corecta a responsabilitatii pe care o purtam si a constientizarii increderii ce ni se acorda atunci cand suntem alesi ca si parteneri.
ECHIPA DE SECURITATE UNI GUARD SECURITY

Suntem o echipa unita de profesionisti