Instagram

Monitorizare și intervenție rapidă

Experiența acumulată ne-a ajutat să prestăm servicii cât mai apropiate de stilul de viață şi de activitățile clienților noştri. Soluțiile noastre sunt controlabile prin intermediul unor aplicații instalate pe dispozitivele mobile şi permit clienților noştri gestionarea acestora, indiferent de locul în care se află.

Acest serviciu presupune monitorizarea de la distanță a sistemelor şi soluțiilor de securitate instalate în diverse locații şi intervenția echipajelor specializate, în caz de urgență.

Sistemele şi soluțiile noastre sunt cea mai accesibilă metodă de protejare a proprităților, indiferent de natura acestora, de la locuințe, birouri, magazine, clădiri, spații logistice şi de depozitare, până la parcuri fotovoltaice sau eoliene.

Va oferim servicii de monitorizare si interventie rapida la cele mai inalte standarde de calitate.
Serviciul de monitorizare presupune supravegherea permanenta, de catre dispecerii nostri, a sistemelor instalate (sistemelor video, antiefractie și control-acces) in obiectivele monitorizate. Dispeceratul se afla in contact permanent cu echipele de interventie rapida. Serviciul de monitorizare este realizat cu ajutorul unui dispecerat, cu dispeceri special instruiti si pregatiti pentru un astfel de serviciu complex, comunicatia fiind efectuata prin retea telefonica fixa, GSM si GPRS (DTMF si SERIAL).

Sediilor de birouri
Magazinelor, localurilor
Hotelurilor, pensiunilor
Cabinetelor notariale, cabinetelor de contabilitate, cabinetelor de avocatura
Sucursalelor bancare
Institutiilor publice
Unitatilor scolare private sau publice
Proprietatilor private, apartamentelor, vilelor, etc.

La activarea sistemelor monitorizate, dispecerii informeaza echipele de interventie rapida despre situatia de necesitate aparuta, comunicand totodata locul si natura semnalului primit. Beneficiind de aceste informatii, echipele speciale se deplaseaza la obiectivul indicat pentru a preintampina sau diminua efectele cauzei generatoare.

Autoturismele de interventie sunt dotate cu sisteme de navigatie moderne ceea ce scurteaza timpii de interventie, iar în zonele aglomerate sunt amplasate ATV-uri si motociclete pentru deplasarea rapida.

Serviciul de intervenţie rapida se executa cu echipaje formate din cate doi agenţi de intervenţie, pregătiţi si antrenaţi, dotaţi cu echipament performant, prevazut de lege: veste de protecţie antiglonţ, anticuţit, spray cu gaz lacrimogen, tomfe, statii de emisie recepţie, telefoane mobile, casca antivandal, etc.

Monitorizarea presupune preluarea permanenta (24 ore/zi, 365 zile/an) a semnalelor transmise de sistemul local de alarma catre dispeceratele UNI GUARD SECURITY si gestionarea acestora in functie de tipul evenimentului transmis. Transmisia evenimentelor in dispecerat se realizeaza prin linie telefonica fixa, folosind reteaua de telefonie mobila (GPRS/ GSM), prin internet sau prin retea radio.