Instagram

Cand si de ce ai nevoie de consultanta de securitate?

Protectia organizatiilor, confidentialitatea datelor, respectarea cerintelor de implementare si de securitate generala sunt procese care necesita imbunatatire continua, ca raspuns la schimbarea tehnologiilor, amenintarilor si cerintelor utilizatorilor. Aceasta schimbare necesita evaluatori specializati in domeniul securitatii, pentru a face o analiza completa de securitate.

La UNI GUARD SECURITY consultantii de securitate folosesc cele mai bune practici de punere in aplicare a programelor si ofera solutii continue de imbunatatire a procesului de securitate. Pentru a intelege mai bine importanta si beneficiile acestui proces, va prezentam cateva elemente esentiale desfasurate in cadrul unei consultante de specialitate.

Evaluarea de amenintari si vulnerabilitati
O evaluare a amenintarilor, identifica potentialii adversari si capacitatile lor, precum si modul in care acestia considera ca pot desfasura activitati rauvoitoare.

O evaluare a vulnerabilitatii va analiza planurile existente de securitate, programele si procesele de evaluare adecvate si va identifica zonele care ar putea avea nevoie de imbunatatiri.

Revizuirea si construirea unui plan de securitate
Vom revizui planurile de securitate pentru a ne asigura ca programul de securitate al clientilor este complet. Atunci cand este necesar, vom proiecta si construi un plan de securitate pe scara larga, pentru a oferi cea mai buna solutie nevoilor specifice ale companiilor. Punerea in aplicare a sistemului de securitate, poate fi facuta de catre personalul nostru sau folosind personalul de securitate existent.

Acceptarea si testarea reala
Testarea angajatilor si a echipamentului sunt vitale pentru afacerea clientilor. Sistemele de securitate nu vor mai fi vulnerabile, iar nivelul de securitate va fi unul optim conform prevederilor legale in vigoare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*