Despre noi

UNI GUARD SECURITY

    UNI GUARD SECURITY  a fost infintata in anul 2007, fiind autorizata in conformitate cu prevederile Legii 333/2003.

    Firma Uni Guard Security, relativ noua pe piata concurentiala a serviciilor de securitate vine cu un plus de flexibilitate al staff-ului si cu experienta anteriora, incercand sa adapteze serviciile oferite cerintelor specifice fiecarui client in parte. Calitatea echipamentelor si profesionalismul departamentului tehnic in proiectarea si instalarea stemelor de securitate se completeaza cu servicii moderne de dispecerizare, monitorizare, interventie si paza.

    Departamentul Tehnic -Vinzari ofera gratuit consultanta beneficiarilor existenti sau potentiali interesati de gama de servicii ai companiei. Tinand cont de specificitatea zonei si a tipului de activitate, este necesara o evaluare completa, realizata de specialistii companiei noastre, pentru ca numai asa se pot satisface nevoile cu cele mai mici costuri.

    Oferta noastra este diversificata si flexibila in functie de cererile si nevoile clientului. Prestam servicii de audit la locatia dorita, servicii de evaluare a nevoilor, pe baza carora se va construi oferta.

    Identificam permanent nevoile clientilor si le oferim solutii globale, servicii ireprosabile si produse de calitate, in conditii de profitabilitate.

    Investim in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, cu scopul de a creste beneficiul clientilor.

    Clientii nostri beneficiaza de aportul unei companii cu experienta in prestare de servicii specializate, respectand standardele de calitate impuse de organizatii nationale si internationale.

   Profesionalismul si seriozitatea sunt valorile care ne impun in piata, iar promptitudinea ne diferentiaza de ceilalti jucatori.

 licenta.png